Yrityksille

 

LeikkiAkatemiasta voit tilata sopivan kokonaisuuden yrityksesi tarpeisiin. Kaikki paketit suunnitellaan yksilöllisesti tilaajalle. Työhyvinvointia, tapahtumia, taideterapiaa ja pidempiä kurssikokonaisuuksia. Ota yhteyttä!

 

Pappi, lukkari, talonpoika, kuppari – työhyvinvointipäivä.

Luovuutta, ryhmähenkeä, ongelmanratkaisua, hyvinvointia, uusiutumista, hauskaa.

 

Hura hura häät – fuusiovalmennus yhdistyville yrityksille, tiimeille tai kuppikunnille.

 

Taideterapiaryhmät – stressinhallinta, itsetuntemus, elämänhallinta, luovuuden herättely, jaksaminen & motivaatio, työilmapiiri

leikki-aikuiset-kurssit-LeikkiAkatemia-yritykset3
LeikkiAkatemia-aikuiset-new-work-yritykset

Miksi leikki?

 

Työelämä on muuttumassa. Nykyisillä tai vanhoilla menetelmillä työntekijöistä ei saada enää enempää ”irti”. Teknologia on nykyään kaikkialla, ja vaikka sekin kehittyy, suurin ero menestyvien ja kuihtuvien yritysten välillä tulee kuitenkin tulevaisuudessa ilmenemään työntekijöissä, ihmisissä.

Teknologia paranee, mutta se paranee samassa suhteessa lähes kaikilla yrityksillä. Ihmisresurssit puolestaan ovat täynnä muuttujia, arvaamattomia tekijöitä, joissa kuitenkin piilee valtava voima ja potentiaali. Se, joka ymmärtää tämän potentiaalin, ja antaa arvon tälle arvaamattomasti käyttäytyvälle resurssille, sekä oivaltaa kehittää uusia menetelmiä yrityksessään siihen liittyen, tulee saamaan suuren edun muihin yrityksiin verrattuna.

Tutkimustulosten mukaan leikin yhdistäminen työhön vaikuttaa positiivisesti yrityksen tuloksellisuuteen. Luovuus, työhyvinvointi, ryhmädynamiikka, työtehokkuus, uusiutumiskyky, oppiminen, ongelmanratkaisu ja jaksaminen lisääntyvät leikin myötä.

Yhteydenotto / Palaute

Nimi (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti